Veľkoodberateľské zľavy: pri nákupe nad 2 000 EUR bez DPH zľava 5% a pri nákupe nad 4 000 EUR bez DPH zľava 10% close

Návleky na stoličky vyrábame na mieru.

Návleky na stoličky

 

Neoddeliteľnou súčasťou každej svadby, plesu, oslavy, kongresu, banketu je aj doplnok k stolovaniu a to návlek na stoličku. Návleky môžeme rozdeliť do dvoch základných kategórií.

sizer

 

Návleky látkové šité na mieru

 - sú správnou voľbou pre zákazníka, ktorý doceňuje elegantný strih (model) dopasovanie do tvaru stoličky, možnosť si vybrať z rôznych druhov látok (jednofarebných alebo vzorovaných) a samozrejme širokej škály farieb návlekov. V našej firme sa zaoberáme profesionálnymi návrhmi na každý typ stoličky. V ponuke máme viacero zaujímavých modelov, pri ktorých vieme kombinovať strihy. V základných verziách vyrábame návleky s polyesterových látok, ktoré sú jednoduché na údržbu. V ponuke taktiež máme látky aj z teflónovou (vodeodolnou) úpravu. Tieto typy látok sú veľmi obľúbené ako aj pri obrusových textíliách. Pri týchto typoch látok používame nižšiu gramáž, ktorá viac vyhovuje pre návleky. Výhodou je použitie jednotnej štruktúry materiálu a farebnosti. (obrusy-návleky). Návleky sa vyrábajú aj v kratších strihových verziách, hlavne z dôvodu znečistenia pôvodného poťahového materiálu alebo sa nimi dá efektívne zmeniť interiér bez nutnosti výmeny stoličiek.

Návleky elastické

- elastické návleky sa vyznačujú hlavne jednoduchou údržbou a jednoduchým skladovaním. Z toho dôvodu to ocenia zákazníci, ktorý máju časté využitie návlekov. Návleky môžete prať v práčke bez nutnosti čistiarne a skladovanie voľne v krabici bez nutnosti žehlenia. Tým pádom sa Vám prvotná investícia rýchlo vráti.

elastický návlek vyrábaný na mieru - našou výrobou Vám dokážeme zabezpečiť výrobu elastického návleku na akúkoľvek stoličku. Pri návlekoch ktoré sa dovážajú z Ázie je nevýhodou že pasujú iba na jeden typ stoličiek (banketové-kongresové) . Natiahnete ich aj na reštauračnú stoličku ale môže už dochádzať k väčšiemu napínaniu, prípadne nedokonalému natiahnutiu látky. Objednaním návleku u nás, budete mať návlek vyrobený presne na Vašu stoličku.

pozor na gramáž látky a ukončenie

- konkurenčné návleky vyrábané v Ázii sú z menej kvalitnej elastickej látky a s ukončením, ktoré sa môže rýchlo trhať. Nízka gramáž látky má za následok rýchle roztrhanie pri ostrejšom predmete (prsteň, opasok) a nevýhodou je presvitanie tenkej látky. Našou špecializáciou je výroba z hrubších elastických látok (gramáž 350), pri ktorých sa eliminuje rýchle poškodenie, presvitanie návleku. Ukončenie návlekov vyrábame našitím ochranných ekokoží, ktoré zabraňujú pretrhnutiu pri podlahách ako sú dlažba, parkety.
share facebook Zdieľať
Ďalšie zaujímavé články
Newsletter

Nechajte nám Váš email a bud'te informo­vaný o novinkách, článkoch a zl'avách.